Intrebari frecvente
Da. Site-urile pe care lucrezi nu pot fi accesate din Romania. Datele personale nu apar niciodata pe aceste site-uri si vei figura cu un nickname la alegerea ta. Datele tale personale sunt utilizate numai si numai pentru evidenta noastra interna.
Nu esti obligata. Fiecare model are un stil propriu de exprimare a personalitatii. Zambetele, outfit-urile, sex-appeal-ul, gesturile, feminitatea pot inlocui cu succes toys-urile.
Nu-ti face griji. Un trainer cu experienta te va indruma pas cu pas si iti va oferi oricate explicatii ai nevoie.
Interviul este de fapt o discutie libera, relaxata, care ne da posibilitatea sa ne cunoastem reciproc si sa-ti prezentam studioul nostru. Interviul nu te obliga la un raspuns pe loc.
Media este de 800-1200$ in prima luna. Castigurile cresc in functie de numarul orelor petrecute online, receptivitatea modelului la indrumarile trainerilor, nivelul de preocupare pentru aspectul fizic si de atitudinea in online.
Poti veni oricand, cu conditia sa fie 8h/zi, 5 zile pe saptamana. Ai posibilitatea sa alegi in ce zile vii si intervalul orar.
Ai doua optiuni, fie 50% comision din incasarile totale la care se adauga bonusurile de performanta, fie prin salariu fix, 1000$/luna (suma garantata, pentru oricare dintre variante optezi). Banii se primesc cash, in lei, la cursul Raiffeissen, pe data de 10, respectiv 25 ale lunii.
Cu fiecare model noi incheiem un contract de munca legal si inregistrat.
In contract se face referire la activitati legate de servicii online.
In momentul de fata colaboram doar cu persoane de sex feminin
Nu. De fiecare data ai de ales intre tinutele din garderoba proprie si outfit-urile pe care ti le pune la dispozitie studioul nostru. Indiferent de caz, trainerul te va ajuta sa optezi pentru ce ti se potriveste.
Sigur. In orice contract de munca sunt prevazute drepturile tale la concediu medical si de odihna, pensie si asigurare medicala. aici

Ce ne face diferiti?

Dispunem de un studio nou, ultramodern si de exclusivitate cu cele mai bune site-uri din industrie, ceea ce garanteaza venituri substantiale din prima luna de activitate. Tot ce trebuie sa faci este sa fii prezenta si sa ai mereu zambetul la tine, iar de restul se ocupa echipa noastra tehnica. Pentru noi, calitatea vietii si a mediului de lucru sunt pe primul loc si dorim sa iti oferim schimbarea pozitiva pe care o doresti in viata ta.

Galerie Foto - Empire Studio

Te asteptam oricand la studioul nostru sa ne cunoastem mai bine si sa te convingi ca suntem niste profesionisti.

Suntem usor de gasit:

Empire Studio

Domeniul videochat-ului a trecut de mult de momentul promiscuitatii, a depasit barierele tabu, a schimbat intr-o masura considerabila mentalitatea conservatoare si invechita a opiniei publice.

Ne poti contacta

Un studio de TOP pentru a crea modele de TOP